Nunta de toamna. O alegere inspirata, cu o paleta cromatica bogata!

Cu un aer romantic si cu o paleta cromatica bogata, acest anotimp poate fi o sursa inepuizabila de idei pentru a zugravi o nunta de toamna.

Multi considera acest anotimp ideal pentru a-si stabili data nuntii. O vreme placuta, fructe si legume din belsug si o varietate de flori minunate. Bogatiile oferite de natura atat de darnica pot fi integrate cu usurinta in aranjamentele si decoratiunile nuntii tale.

ROCHII DE MIREASA

Nunta de toamna aduce schimbari si in ceea ce priveste rochia de mireasa . De la tipurile de materiale la aparitia manecilor, modelele de rochii de mireasa se adreseaza unei femei cu personalitate, rafinata si cu un spirit artistic. Modelul pentru care optezi trebuie sa se incadreze in povestea creata, iar tematica si locatia sunt elemente care te pot ajuta in alegerea ei.

rochie-de-mireasa-cu-maneci-1 rochie-de-mireasa-cu-maneci-2 rochie-de-mireasa-cu-maneci-3 rochie-de-mireasa-cu-maneci-4

COAFURA DE MIREASA

In coafura de mireasa poti integra elemente naturale. De la coronita de flori clasica la piese unicat, unde florilor li se adauga fructe sau alte decoratiuni vegetale.

coafura-mireasa-toamna-1coafura-mireasa-toamna3coafura-mireasa-toamna-2coafura-mireasa-toamna-4

 

ARANJAMENTE PENTRU O NUNTA DE TOAMNA

Alegand o locatie in aer liber poti sa te folosesti de toate bogatiile pamantului. Decorul iti e asigurat in principal de natura, la care poti adauga diverse elemente de sezon: dovleci, ghinde, nuci, mere sau struguri. Daca vremea nu iti permite, poti opta pentru un local rustic, cu mult lemn, unde poti cu usurinta sa integrezi decoratiuni naturale.

decor-nunta-toamna aranjament-mese-nunta-toamnadecor-nunta-toamna2aranjament-mese-nunta-toamna2

Daca optezi pentru candy bar, acesta poate sa cuprinda felurite dulciuri din mar si struguri: tarte, mere coapte, mere caramelizate, si alte bunatati de sezon.

candy-bar-toamnacandy-bar-toamna-3candy-bar-toamna-2candy-bar-toamna-4

 

Natura iti ofera decorul perfect pentru ca nunta ta de toamna sa fie o poveste de neuitat!

nunta-de-toamna2

sursa foto: pinterest.com