In zilele de 30 Noiembrie si 1 Decembrie vom fi in concediu. Va multumim pentru intelegere!

Nunta de toamna. O alegere inspirata, cu o paleta cromatica bogata!

Cu un aer romantic si cu o paleta cromatica bogata, acest anotimp poate fi o sursa inepuizabila de idei pentru a zugravi povestea nuntii tale, o nunta de toamna.

Multi considera acest anotimp ideal pentru a-si stabili data nuntii. O vreme placuta, fructe si legume din belsug si o varietate de flori minunate. Bogatiile oferite de natura atat de darnica pot fi integrate cu usurinta in aranjamentele si decoratiunile nuntii tale.

INVITATII PENTRU O NUNTA DE TOAMNA

Si cum tonul evenimentului e dat de invitatia de nunta, iti propunem modele de invitatii in culori calde : marouri, bordeaux, rosu, portocaliu, galben, auriu:

 

  • Invitatii de nunta cu frunze:invitatii-nunta-de-toamna-cu-copac-si-inimioare-flavia-01

Frunzele in minunatele culori ale toamnei sunt elemente ce pot fi incluse atat in modele de invitatii, cat si in decorurile intregului eveniment.

 

  • Invitatii de nunta cu spice de grau:invitatii-nunta-rustice-cu-lavanda-si-grau-granya-01Spicele de grau au un aspect simplu si rustic. Asortarea cu nuante de maro si lila scoate la iveala toate avantajele unei nunti frumoase de toamna.

 

  • Invitatii de nunta cu vita de vie:invitatii-nunta-regale-cu-tematica-de-toamna-elyssa-01Abundenta fructelor si legumelor proaspete te duce cu gandul la arome delicioase, inmiresmate. O nunta de toamna este una imbelsugata, ce are toate ingredientele pentru a deveni una memorabila.

 

  • Invitatii de nunta Marsala:invitatii-nunta-in-cutie-cu-flori-si-fundita-irene-bordeaux-01Numita de catre Institutul Pantone culoarea anului 2015, Marsala este un rosu inchis, rafinat, care exprima multa senzualitate si putere, precum vinul rosu si este o alegere potrivita pentru o nunta de toamna.

 

ROCHII DE MIREASA PENTRU O NUNTA DE TOAMNA

Nunta de toamna aduce schimbari si in ceea ce priveste rochia de mireasa . De la tipurile de materiale la aparitia manecilor, modelele de rochii de mireasa se adreseaza unei femei cu personalitate, rafinata si cu un spirit artistic. Modelul pentru care optezi trebuie sa se incadreze in povestea creata, iar tematica si locatia sunt elemente care te pot ajuta in alegerea ei.

rochie-de-mireasa-cu-maneci-1 rochie-de-mireasa-cu-maneci-2 rochie-de-mireasa-cu-maneci-3 rochie-de-mireasa-cu-maneci-4

COAFURA DE MIREASA PENTRU O NUNTA DE TOAMNA

In coafura de mireasa poti integra elemente naturale. De la coronita de flori clasica la piese unicat, unde florilor li se adauga fructe sau alte decoratiuni vegetale.

coafura-mireasa-toamna-1coafura-mireasa-toamna3coafura-mireasa-toamna-2coafura-mireasa-toamna-4

 

ARANJAMENTE PENTRU O NUNTA DE TOAMNA

Alegand o locatie in aer liber poti sa te folosesti de toate bogatiile pamantului. Decorul iti e asigurat in principal de natura, la care poti adauga diverse elemente de sezon: dovleci, ghinde, nuci, mere sau struguri. Daca vremea nu iti permite, poti opta pentru un local rustic, cu mult lemn, unde poti cu usurinta sa integrezi decoratiuni naturale.

decor-nunta-toamna aranjament-mese-nunta-toamnadecor-nunta-toamna2aranjament-mese-nunta-toamna2

Daca optezi pentru candy bar, acesta poate sa cuprinda felurite dulciuri din mar si struguri: tarte, mere coapte, mere caramelizate, si alte bunatati de sezon.

candy-bar-toamnacandy-bar-toamna-3candy-bar-toamna-2candy-bar-toamna-4

 

ACCESORII DE MASA PENTRU O NUNTA DE TOAMNA

Accesoriile de papetarie ce completeaza povestea, meniuri, numere de masa si place-carduri, le gasesti in ton cu invitatiile de nunta. Ele pastreaza cromatica evenimentului si dau unitate aranjametelor de pe mese.

meniu-nunta-flavia-01numar-masa-nunta-granya-04

 

Natura iti ofera decorul perfect pentru ca nunta ta de toamna sa fie o poveste de neuitat!

nunta-de-toamna2

sursa foto: nuptialis.ro si pinterest.com

 

Save

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *