CONTACT

Pentru informatii despre produsele noastre sau alte nelamuriri, completati formularul de contact, sunati-ne sau scrieti-ne un e-mail.

DATE DE CONTACT

Telefon: 0722.144.555

Orar: L-V : 10:00 -18:00

Email: contact@nuptialis.ro

 

TRIMITE-NE UN MESAJ

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Ai consultat deja rubrica noastra de “Intrebari Frecvente”? Gasesti mai jos raspunsuri la majoritatea intrebarilor clientilor Nuptialis.ro:

INTREBARI FRECVENTE

 1. Care este durata unei comenzi ? Durata unei comenzi variaza intre 3 – 15 zile lucratoare, calculate din momentul confirmarii platii unui avans de 50% si in functie de complexitatea modelului ales. Durata variaza de la produs la produs si este specificata in pagina acestuia.
 2. Care este numarul minim de invitatii de nunta ce poate fi comandat? Poti comanda minim 50 bucati de invitatii de nunta din acelasi model.
 3. Care este numarul minim de invitatii de botez ce poate fi comandat? Poti comanda minim 20 bucati de invitatii de botez din acelasi model.
 4. Care este numarul minim de accesorii ce poate fi comandat? In cazul accesoriilor nu avem un numar minim de comanda,insa orice comanda trebuie sa fie de minim 50 lei.
 5. Pot comanda accesoriile de masa daca nu am facut invitatiile de nunta/ botez cu Nuptialis? Da, comenzile nu sunt conditionate de nici o alta comanda anterioara. Poti alege meniuri, numere de masa, place-carduri si alte accesorii utile evenimentului pe care-l pregatesti.
 6. Pot comanda mostre? Da, poti comanda in mod gratuit 2 mostre de invitatii. Mostrele nu sunt personalizabile, vei primi din modelele deja existente pe stoc, pentru a iti face o idee asupra calitatii printului si al cartoanelor folosite. Vezi pagina “Comanda mostre”.
 7. In ce masura se poate personaliza un model de invitatie deja existent? Poti  schimba culorile dupa cum doresti, cu cateva exceptii. De asemenea, poti adauga elemente grafice din alte modele existente sau le poti elimina, daca designul permite. Ai posibilitatea de a opta si pentru un alt font de text.
 8. Se pot creea invitatii la comanda,  altele decat cele de pe site? Da, realizam si modele de invitatii la cerere, dupa preferintele clientilor. Crearea unui design personalizat presupune achitarea unei taxe de design, iar apoi designerul Nuptialis va da viata ideilor tale. Vezi pagina “Intreaba designerul”.
 9. Produsul tiparit va arata intocmai ca macheta digitala? Te rugam sa iei in calcul ca exista mici diferente de culoare de la macheta digitala (in functie de calibrarea monitorului si lumina) la produsul tiparit. In plus, la modelele ce au si accesorii (perlute, panglici etc.) acestea nu apar in mostra digitala.
 10. Cum platesc? Poti opta pentru plata ramburs la livrare sau prin transfer bancar. In cazul comenzilor de produse personalizate ce depasesc 300 lei, comanda va fi efectuata doar dupa confirmarea platii unui avans de 50%, diferenta urmand a fi achitata ramburs, la primirea coletului. Plata avansului se poate face prin Ordin de Plata sau prin Transfer Bancar in contul nostru, mentionat pe factura proforma.
 11. Cum se face livrarea? Livrarea se face prin curier rapid (Fan Courier). La comenzile ce depasesc suma de 500 lei transportul este gratuit.
 12. Unde pot vedea produsele Nuptialis? Suntem un magazin online, de aceea poti vedea produsele exclusiv pe site-ul nostru sau poti comanda mostre de invitatii nunta sau invitatii botez, pentru a te asigura ca sunt exact ce iti doresti. Vezi pagina “Comanda mostre”.