CONTACT

Pentru informatii despre produsele noastre sau alte nelamuriri, completeaza formularul de contact, suna-ne sau scrie-ne un e-mail.

DATE DE CONTACT

Telefon: 0722.144.555

Orar: L-V : 10:00 -18:00

Email: contact@nuptialis.ro

 

TRIMITE-NE UN MESAJ

Ai consultat deja rubrica noastra de „Intrebari Frecvente”? Gasesti mai jos raspunsuri la majoritatea intrebarilor clientilor Nuptialis:

INTREBARI FRECVENTE

 1. Care este durata unei comenzi?
  Durata variaza de la produs la produs si este specificata in pagina acestuia.
 2. Produsul tiparit va arata intocmai cu cel digital?
  Te rugam sa iei in calcul ca exista mici diferente de culoare de la produsul digital la cel tiparit. Nici o tehnologie de tiparire nu poate reda in totalitate spectrul de culori RGB, vizibil pe un ecran. Imprimantele folosite in procesul de productie tiparesc in gama CMYK, care reproduce cat mai fidel posibil cromatica digitala vizibila pe monitorul tau.
 3. Ce include pretul?
  La fiecare produs am specificat in pagina sa ce include pretul si optiunile de personalizare.
 4. Cum platesc?
  Online cu cardul, prin OP sau ramburs la primirea coletului, depinde daca produsul este personalizat sau nu. Produsele personalizate se achita integral in avans.
 5. Cum se face livrarea?
  Livrarea se face prin curier rapid si poate dura intre 1 – 3 zile lucratoare.
 6. Unde pot vedea produsele Nuptialis?
  Suntem un magazin online, de aceea poti vedea produsele exclusiv pe site-ul nostru.
 7. Pot aduce modificari unui model existent pe site?
  Doar anumite produse din portofoliul nostru pot suferi modificari, iar pentru a-ti confirma te rugam sa ne contactezi. In functie de complexitatea modificarilor dorite de tine, iti vom comunica costurile suplimentare, daca este cazul.
 8. Se pot crea invitatii la comanda, altele decat cele de pe site?
  Sigur, realizam si modele de invitatii la cerere. Crearea unui model personalizat presupune achitarea unei taxe de design, iar apoi graficianul nostru va realiza designul bazat pe ideile tale. Vezi pagina „Intreaba designerul„.