Afișez toate cele 8 rezultate

SAVE THE DATE

Alege din noua colectie de invitatii Save The Date modelul preferat, care te va ajuta sa impartasesti cu cei dragi vestea cea mare. Tocmai ai spus „Da!” si ai primit inelul mult asteptat. Data nuntii e stabilita, asa ca e momentul sa anunti familia si prietenii. Alegand o invitatie digitala poti face acest anunt simplu, elegant si rapid.

Citeste mai mult

Trebuie doar sa alegi designul preferat si noi il personalizam cu numele voastre si data speciala in care v-ati decis sa va uniti destinele. Deoarece este vorba de un produs digital, in urma comenzii vei primi un fisier JPG optimizat pentru mobil, pe care sa il trimiti cu usurinta prin orice aplicatie de mesagerie.

Impartind din timp invitatii Save the date te asiguri ca cei dragi nu vor rata marele eveniment, iar data nuntii va fi marcata in calendar. Astfel, toata lumea va avea timp suficient sa isi faca planurile pentru a fi alaturi de voi in ziua cea mare.

Bucura-te de fiecare moment al acestei experiente speciale, iar noi suntem aici pentru a te ajuta sa transformi un vis in realitate.

Citeste mai putin