Afișez 1 - 20 din 28 de rezultate

INVITATII NUNTA DIGITALE

Alege invitatii nunta digitale si vei economisi timp si bani inainte de marele eveniment. O solutie adaptata perioadei in care ne aflam ce vine la pachet cu beneficii importante pentru voi. In cazul amanarii evenimentului, noi vom modifica GRATUIT invitatia digitala cu noile date. Invitatiile de nunta in format electronic pot fi impartite online celor dragi, iar atat voi cat si ei va veti simti in siguranta.

Citeste mai mult

Calitate premium la un pret accesibil. Invitatia de nunta digitala este o imagine creata profesional de graficienii nostri, compatibila cu cele mai populare aplicatii de mesagerie: WhatsApp si Messenger. Invitatia electronica este o varianta practica ce presupune costuri mici si timp de realizare redus fata de o comanda de invitatii tiparite.

La fel ca invitatiile de nunta tiparite, fiecare model digital Nuptialis este creat cu mult drag si atentie la detalii. Ne-am jucat cu elemente din diferite stiluri, fonturi gratioase, rezultand o grafica moderna cu farmec atemporal. In colectia noastra de invitatii digitale pentru nunta vei gasi cu siguranta acel model perfect stilului vostru.

Citeste mai putin


DE CE SA ALEGI INVITATII DE NUNTA DIGITALE?

Sunt atatea avantaje daca alegi sa trimiti invitatiile in format electronic!

- In primul rand vei economisi bani, lasandu-ti buget mai mare pentru alte cheltuieli legate de nunta.

- Este o varianta mai prietenoasa cu mediul si cu totii ne dorim sa lasam o amprenta cat mai redusa asupra dragei noastre planete.

- Este cea mai simpla si rapida modalitate de a-i anunta pe cei apropiati ca doresti sa-ti fie alaturi in ziua nuntii. Invitatia digitala o poti trimite prin WhatsApp, Messenger sau e-mail.

- Dureaza mult mai putin decat o comanda de invitatii fizice! De la plasarea comenzii si pana la primirea pe e-mail a invitatiei elecronice poti astepta pana la maxim 48h.

Modelele de invitatii digitale pot fi comandate si in format fizic, daca esti interesat te rugam sa ne contactezi. Sigur ca invitatiile de nunta tiparite sunt o alegere clasica si un gest ce va fi foarte apreciat de cei dragi. Poti sa le oferi celor mai speciale persoane din viata voastra si invitatii de nunta tiparite, in plicuri asortate, astfel vor avea o amintire frumoasa peste ani.

CUM COMANZI INVITATII NUNTA DIGITALE?

1. Personalizezi invitatia cu textul dorit. Pentru a personaliza invitatia cu textul vostru trebuie sa completezi campul “Textul invitatiei”. Poti alege sa pastrezi textul din simularea noastra de pe site, iar atunci e de ajuns sa ne trimiti doar detaliile de personalizare ce tin de evenimentul vostru. Ex.: Numele mirilor, data evenimentului, locatiile si orele, detaliile de confirmare, etc. Daca doresti sa personalizam invitatia cu un text compus de voi, trebuie sa ne lasi textul complet, redactat cu diacritice. Nu uita de textul de confirmare, daca doresti sa apara pe invitatie.

2. Adaugi produsul in cos si finalizezi comanda cu datele tale. Efectuezi plata online cu cardul, sigur si rapid.

3. In maxim 48 h primesti pe e-mail invitatia de nunta in format electronic, optimizata pentru a fi trimisa celor dragi prin WhatsApp, Messenger sau e-mail.