POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Nuptialis.ro este un atelier creativ, dedicat evenimentelor speciale din viata ta ce comercializeaza prin intermediul site-ului https://nuptialis.ro invitatii nunta, invitatii botez dar si alte accesorii de papetarie si decoratiuni pentru un eveniment unic.

Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal reprezinta un angajament important Nuptialis.ro in calitate de operator de date, prin urmare vom dedica toate resursele si eforturile necesare pentru a le prelucra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor sau GDPR), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei. Politica de confidentialitate are rolul de a te informa cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele tale atunci cand interactionezi cu noi in legatura cu produsele si serviciile noastre in contextul utilizarii paginii web https://nuptialis.ro.

Politica de confidentialitate este parte integranta din „Termeni si conditii” si „Politica de cookies” si trebuie citite impreuna.

Ne rezervam dreptul de a revizui si modifica periodic aceasta Politica de confidentialitate, pentru a fi in conformitate cu cerintele legale si/sau a reflecta orice modificari ale modului in care prelucram datele tale. Te rugam sa verifici periodic continutul acestei pagini pentru a fi informat cu privire la eventuale modificari.

1. DATELE NOASTRE DE IDENTIFICARE SI CONTACT

PADURARU ALEXANDRU ART PFA
CUI: 29213325
Registrul comertului: F35/1107/2016
Adresa: Str. Rodiei, Nr. 15, Ap. 6
Loc.: Dumbravita, Jud.: Timis
E-mail: contact@nuptialis.ro
Tel: 0722 144 555
PADURARU ALEXANDRU ART PFA nu a desemnat nici o persoana responsabila pentru protectia prelucrarii datelor personale.

2. LEGISLATIA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice si OUG 13/24.04.2012, PADURARU ALEXANDRU ART PFA poate colecta date cu caracter personal, dar numai cu acordul tau si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

PADURARU ALEXANDRU ART PFA respecta informatiile confidentiale furnizate de clienti, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii, decat respectand temeiurile legale. PADURARU ALEXANDRU ART PFA, denumit in continuare Nuptialis.ro, solicita nume, prenume, CNP/CUI, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, adresa de ip, numar de telefon, date de la clientii sai in scopul emiterii documentelor fiscale, finalizarii si livrarii comenzilor.

3. DATELE SOLICITATE

Nuptialis.ro este un Operator al datelor cu caracter personal pe care tu ca utilizator al site-ului ni le transmiti. Intentia noastra este de a colecta si prelucra doar datele care ne sunt necesare pentru inregistrarea ta, efectuarea, plasarea si finalizarea comenzilor tale si pentru livrarea bunurilor catre persoana si adresa pe care ne-o vei indica. Doar pentru acest scopuri, magazinul nostru are nevoie de urmatoarele tipuri de date personale:

Cand iti faci un cont pe site-ul nostru https://nuptialis.ro, ne transmiti: adresa de e-mail, numele si prenumele.

In cadrul paginii tale personale (Contul meu) ai posibilitatea sa adaugi informatii suplimentare, precum: numar telefon mobil, adresa de livrare, adresa de facturare.

Cand plasezi o comanda, ne dai informatii precum: informatii despre produsele si serviciile achizitionate, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon etc.

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul tau in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a-ti personaliza experienta online. Informatii precum: gradul de utilizare si activitatile tale in cadrul site-ului Nuptialis.ro, interese si preferinte referitoare la produsele noastre.

Informatii care includ adresa de IP, sistemul de operare, browser-ul, activitatea de navigare pe site si alte informatii referitoare la modul in care utilizatorul a interactionat cu site-ul sunt colectate prin folosirea de cookie-uri si a altor tehnologii similare (Facebook Pixel).

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, vezi mai multe detalii accesand pagina noastra Politica cookies.

4. SCOPURILE PRELUCRARII DATELOR

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate la sediul nostru. Gazduirea si stocarea datelor tale au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document.

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile tale pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele tale cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

Nuptialis.ro respecta legislatia romana si europeana in vigoare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal si colecteaza date personale doar in scopuri determinate, conform detaliilor de mai jos:

a. Pentru inregistrarea ta ca utilizator al site-ului, informarea privind situatia contului tau Nuptialis.ro;
b. Pentru prelucrarea si expedierea comenzilor tale de produse, pentru efectuarea platilor acestor produse, pentru returnarea contravalorii produselor, dupa caz;
c. Pentru facturarea produselor comandate;
d. Din necesitatea de a parcurge etapele premergatoare incheierii unui contract cu tine si pentru executarea acestui contract;
e. In scopul solutionarii unor cereri, intrebari, sesizari, plangeri formulate de catre tine;
f. Pentru informarea ta cu privire la promotii, concursuri sau orice alte actiuni de marketing desfasurate de catre Nuptialis.ro;
e. Pentru organizarea de activitati de fidelizare;
f. In scopul promovarii produselor Nuptialis.ro;
g. Pentru a-ti trimite mesaje publicitare in cazul in care te abonezi la newsletter-ul nostru;
h. Pentru marketing direct, respectiv pentru a te informa prin diverse mijloace cu privire la produsele existente sau cele noi, pentru a-ti oferi informatii despre alte produse pe care le consideram ca ar putea fi de interes pentru tine, in conformitate cu cele pe care le-ai vizionat/achizitionat anterior cu interes;
i. In scopul cercetarii pietei, pentru realizarea de rapoarte/analize, pentru monitorizarea si evaluarea calitatii produselor oferite si pentru cresterea calitatii acestor produse si a competentei profesionale;
j. Pentru notificarea ta cu privire la modificarile aduse site-ului, inclusiv imbunatatirile acestuia, pentru administrarea acestuia.

5. DURATA PENTRU CARE PRELUCRAM DATELE

Vom stoca datele tale cat timp ai un cont pe site-ul Nuptialis.ro si cat timp ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a-ti putea oferi serviciile noastre. Ne poti solicita oricand anularea contului de utilizator sau stergerea datelor trimitandu-ne o solicitare catre adresa de e-mail contact@nuptialis.ro.

Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anunti ca nu mai doresti sa primesti aceste informari.

6. DEZVALUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele tale personale pot fi transmise catre si pot fi prelucrate de partenerii nostri de incredere pentru a-ti furniza produsele comandate in website-ul https://nuptialis.ro. Impartasim cu acestia doar datele personale necesare realizarii activitatilor specifice pe care le incredintam acestora.

Putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

  • Furnizorilor de servicii de curierat autorizati de noi sa livreze produsele cumparate de tine (Fan Courier, etc.).
  • Furnizorul care ne asigura servicii de stocare a datelor pe servere externe situat in Romania.
  • Furnizorilor de servicii de marketing. Pentru a-ti oferi produse personalizate intereselor si preferintelor tale, prelucram anumite date cu unii parteneri care ne ajuta sa iti adresam ofertele personalizate, cum ar fi: prelucrarea datelor prin platforma Facebook pentru a-ti transmite oferte personalizate prin reclame tinta cu ajutorul functiei de audiente personalizate pe liste de clienti, sau prelucrarea datelor pentru a-ti transmite ofertele personalizate bazate pe publicitatea comportamentala online derulate cu Google AdWords.
  • Transmiterea datelor catre autoritati si institutii publice sau organe judiciare. In cazul in care ne revine o obligatie legala (de ex: investigarea fraudelor; prevenirea spalarii banilor; depunerea declaratiilor, situatiilor financiare la autoritatile fiscale etc.), sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

7. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In prezent, stocam si prelucram datele tale cu caracter personal pe teritoriul Romaniei. Cu toate acestea, este posibil sa transferam anumite date ale tale cu caracter personal unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara Uniunii. Vom lua intotdeauna masuri pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele.

Magazinul nostru online Nuptialis.ro implementeaza protocolul HTTPS (Hyper Text Transfer Protocol Secure) si are certificare SSL (Secure Sockets Layer) pentru a asigura securitatea sporita a datelor tale personale stocate pe serverul nostru.

8. DREPTURILE TALE

Conform Regulamentului General privind Protectia Datelor (GDPR), beneficiati de:

Dreptul la stergerea datelor, adica ”dreptul de a fi uitat” – Poti solicita stergerea datelor cu caracter personal, in cazul in care: nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; ti-ai retras consimtamantul; dai curs unui drept legal de a te opune sau acestea au fost prelucrate ilegal; ne revine o obligatie legala in acest sens.

Dreptul de acces – Poti solicita sa: confirmam daca iti prelucram datele cu caracter personal; iti punem la dispozitie o copie a acestor date; iti oferim alte informatii despre datele tale cu caracter personal in masura in care informatiile nu ti-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Dreptul la rectificare – Poti solicita modificarea datelor tale cu caracter personal inexacte, precum si la completarea celor care sunt incomplete, prin furnizarea de informatii suplimentare.

Dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale cu caracter personal – Poti sa te opui in orice moment prelucrarii datelor tale cu caracter personal din motive legate de situatia ta particulara.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – Poti exercita acest drept in cazul in care: contesti exactitatea datelor pe perioada verificarii corectitudinii lor; prelucrarea este ilegala, dar nu doresti ca datele sa fie sterse; datele nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar tu le soliciti pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; ti-ai exercitat dreptul de a te opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare. Putem continua sa folosim datele tale cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care: avem consimtamantul tau; pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; pentru a proteja drepturile Nuptialis.ro sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Dreptul de a depune plangere – Poti depune plangere fata de modul in care iti prelucram datele cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.  Fara a-ti afecta dreptul de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, te rugam sa ne contactezi in prealabil, iar noi iti promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.  

Dreptul la portabilitatea datelor – Ai dreptul de a primi datele tale cu caracter personal, furnizate intr-un format structurat si clar, care sa poata fi citit automat si poti solicita ca respectivele date sa fie transmise unei alte societati/entitati.

Poti sa-ti retragi consimtamantul pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal in orice moment, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul tau.

Poti sa-ti exerciti aceste drepturi prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate, la sediul Nuptialis.ro din loc. Dumbravita, str. Rodiei, nr. 15, Ap. 6, judetul Timis sau prin e-mail pe adresa contact@nuptialis.ro.

Versiune valabila incepand cu luna Mai 2018, conforma cu prevederile legale impuse de prevederile Regulamentului nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Iti multumim!
Echipa Nuptialis.ro