Afișez toate cele 17 rezultate

TABLOURI

Nuptialis iti ofera o colectie de tablouri moderne, cu un design unic, imprimate pe carton special si inramate cu rama din lemn alba. Oferta noastra contine tablouri pentru camera copilului, cu subiecte haioase si originale ce aduc veselie si culoare casutei tale.

Citeste mai mult

De asemenea, in creatiile noastre vei gasi si modele personalizate, iar astfel vei avea un design cu o identitate proprie ce poate fi cu usurinta integrat in coloritul locuintei. Tablourile Nuptialis sunt inramate, prevazute cu agatatori si protectie antireflex si sunt gata de prins pe perete.

Citeste mai putin


TABLOURI COPII

Pentru camera copilului tau am pregatit o colectie de tablouri copii in care ne-am jucat cu elemente haioase, culori pastelate si tot felul de informatii personalizate despre bebelusul tau. Acestea pot deveni un cadou interesant si o amintire memorabila a celor mai frumosi ani.

TABLOURI PERSONALIZATE

In oferta noastra vei gasi si tablouri personalizate ce vor fi imprimate cu datele tale si transformate in decoratiuni inedite.
De asemenea, designerii nostri pot realiza special pentru tine un tablou unicat. Pentru personalizare, trimite-ne ideile tale si toate informatiile necesare pe adresa de e-mail contact@nuptialis.ro , iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu toate detaliile.