INVITATII DIGITALE

Ce beneficii ai daca optezi pentru invitatii digitale?

Viitorul fiind inca incert in privinta organizarii evenimentelor, iti venim in ajutor oferindu-ti optiunea de a comanda invitatii in format electronic. Noi iti schimbam GRATUIT datele invitatiei digitale in cazul amanarii evenimentului. Poti alege din gama variata de modele de pe site-ul nostru acel model preferat, pe care sa-l imparti digital apropiatilor. Invitatiile in format electronic vor fi impartite online celor dragi, astfel toata lumea se va simti in siguranta.

Citeste mai mult

Invitatia digitala este o varianta budget-friendly, astfel vei economisi timp si bani inainte de evenimentul mult asteptat. Invitatia electronica presupune costuri mici si timp de realizare redus fata de o comanda de invitatii tiparite. Primesti o imagine creata profesional de graficienii nostri, pe care o poti trimite prin WhatsApp, Messenger sau E-mail. In oferta magazinului online Nuptialis.ro vei descoperi invitatii de nunta dar si invitatii pentru botez in format digital.

Citeste mai putin


CUM COMANZI INVITATII DIGITALE?

1. Personalizezi invitatia cu textul dorit. Pentru a personaliza invitatia trebuie sa completezi campul “Textul invitatiei”. Poti alege sa pastrezi textul din simularea noastra de pe site, iar atunci e de ajuns sa ne trimiti doar detaliile de personalizare ce tin de eveniment. Ex.: Numele mirilor/bebelusului, data evenimentului, locatiile si orele, detaliile de confirmare, etc. Daca doresti sa personalizam invitatia cu un text compus de tine, trebuie sa ne lasi textul complet, redactat cu diacritice. Nu uita de textul de confirmare, daca doresti sa apara pe invitatie.

2. Adaugi produsul in cos si finalizezi comanda cu datele tale. Efectuezi plata online cu cardul, sigur si rapid.

3. In 24-48 h primesti pe e-mail invitatia in format electronic, optimizata pentru a fi trimisa celor dragi prin WhatsApp, Messenger sau E-mail.