DESIGNERUL NUPTIALIS DA VIATA IDEILOR TALE,
CREAND INVITATII DE NUNTA UNICE, DE LA ZERO

CUM PROCEDEZI?

1. Trimite 2-3 poze cu exemple “ASA DA” si 1-2 poze cu “ASA NU”, pe adresa contact@nuptialis.ro, pentru a ne stabili niste parametri si a ne face o idee clara asupra dorintelor tale si evenimentului pe care il pregatesti.

2. Tot in e-mail, descrie in cateva cuvinte modelul de invitatie dorit si optiunile de culoare. Daca ai deja o imagine clara a nuntii tale sau ti-ai ales o tematica anume, ne poti trimite imagini cu decoratiuni preferate sau chiar cu rochia de mireasa de care te-ai indragostit! Cu cat ne oferi mai multe detalii, cu atat mai simplu va fi sa iti cream acea invitatie de nunta unica!

3. Acest serviciu premium te costa 200 LEI, iar in maxim 3 zile lucratoare vei primi pe mail o prima macheta digitala cu invitatia ta personalizata. In functie de parerea ta, designul va capata forma finala. Poti solicita maximum 5 modificari gratuite (indiferent daca este vorba despre culori, elemente de design, dimensiuni, etc.). Depasirea celor 5 modificari gratuite se taxeaza cu 50 LEI.

4. Cand totul e asa cum ti-ai imaginat, stabilim impreuna tipul cartonului, plicul, fundele si alte accesorii, pentru a-ti putea comunica pretul invitatiei personalizate. Din momentul in care primim acordul tau de tiparire ( “BUN DE TIPAR” ) si ne platesti un avans de 50% din valoarea comenzii, trimitem invitatiile in productie. Comanda ta va fi gata in cel mai scurt timp si va porni spre tine in conditii optime!

Trimite-ne acum un e-mail la:

contact@nuptialis.ro

SPUNE-NE IDEEA TA SI SPECIALISTII NOSTRI VOR GANDI
INVITATII DE NUNTA PERSONALIZATE CERINTELOR TALE!