DESIGNERUL NUPTIALIS DA VIATA IDEILOR TALE,
CREAND INVITATII DE NUNTA SAU BOTEZ UNICE, DE LA ZERO

CUM PROCEDEZI?

1. Trimite 1-2 poze cu exemple de invitatii care iti plac pe adresa contact@nuptialis.ro, pentru a ne face o idee clara asupra dorintelor tale si a-ti confirma daca putem realiza ce-ti doresti. Te rugam sa tii cont ca noi ne vom inspira din imaginile trimise de tine, insa nu putem si nu dorim sa copiem munca altor artisti.

2. Tot in e-mail, descrie cat mai detaliat modelul de invitatie dorit si optiunile de culoare. Daca ai deja o imagine clara a nuntii tale / botezului sau ti-ai ales o tematica anume, ne poti trimite imagini cu decoratiuni preferate sau chiar cu rochia de mireasa de care te-ai indragostit! Cu cat ne oferi mai multe detalii, cu atat mai simplu va fi sa iti cream acea invitatie de nunta / botez unica.

3. Acest serviciu premium te costa 200 LEI si se achita in avans, iar in maxim 3 zile lucratoare vei primi pe e-mail o prima macheta digitala cu invitatia ta personalizata pentru revizuire. In functie de parerea ta, designul va capata forma finala. Ai 2 revizii de modificari gratuite ale graficii (indiferent daca este vorba despre culori, fonturi, elemente de design, dimensiuni, etc.). Depasirea celor 2 revizii gratuite se taxeaza suplimentar, in functie de complexitate.

4. Cand totul e asa cum ti-ai imaginat, stabilim impreuna tipul cartonului, plicul, panglici si alte accesorii, pentru a-ti putea comunica pretul invitatiei personalizate. Din momentul in care primim acordul tau de tiparire (“BUN DE TIPAR”) si ne platesti valoarea invitatiilor tale, trimitem comanda in productie. Comanda ta va fi gata in cel mai scurt timp si va porni spre tine in conditii optime!

Trimite-ne acum un e-mail la:

contact@nuptialis.ro

SPUNE-NE IDEEA TA SI SPECIALISTII NOSTRI VOR GANDI
INVITATII DE NUNTA SAU INVITATII DE BOTEZ PERSONALIZATE CERINTELOR TALE!