In perioada 12 iunie - 10 iulie vom fi in concediu. Comenzile primite in acest interval vor fi procesate incepand de joi, 11 iulie.
Va multumim pentru intelegere!

Coafura de mireasa: coronita cu flori, pentru o mireasa boema

In ce priveste coafura de mireasa, principalele tendinte se indreapta spre coafuri nesofisticate, lejere, care confera un aer natural si care se impletesc armonios cu elementele florale. Acestea sunt caracterizate de stilul boho chic, inspirat din moda anilor hippie, ce exprima libertate si noncomformism, si definesc o mireasa cu personalitate.

Daca te caracterizeaza stilul boem, poti opta si in ziua nuntii pentru un look romantic, o coafura in care sa incadrezi delicata coronita de flori ca accesoriu de par. Un cadru natural este alegerea perfecta pentru o nunta feerica, potrivita miresei ce iubeste ideea unei nunti originale, in aer liber. Iti poti imagina o nunta cu miros de flori de camp, intr-un cadru rustic, pentru un cuplu ce-si doreste reintoarcerea la natura.

Poti opta pentru o coronita de mireasa decorata cu flori delicate, rustice, ca lavanda, spicele de grau sau alte flori salbatice, ori dimpotriva, pentru o coronita de mireasa eleganta, cu trandafiri, ranunculus sau bujori. O varianta nonconformista o reprezinta alaturarea florilor si fructelor, ori flori impletite cu panglici delicate.

Coafura de mireasa accesorizata cu o coronita delicata din flori iti poate contura intreaga poveste a nuntii, vei parea desprinsa dintr-un basm si vei fi o aparitie de neuitat in fata celor dragi.

Eu recunosc ca sunt iremediabil indragostita de coronitele din flori de camp!  🙂

 

coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-15coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-17coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-16coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-14coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-13coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-12coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-11coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-10coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-08coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-07coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-05coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-01coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-03coafura-de-mireasa-coronita-de-flori-02

sursa foto: Pinterest

Save