In perioada 12 iunie - 10 iulie vom fi in concediu. Comenzile primite in acest interval vor fi procesate incepand de joi, 11 iulie.
Va multumim pentru intelegere!

Invitatii Nunta Personalizate

invitatii nunta vintage cu frunze de maslin Eva - interior

Invitatii Nunta cu Plicuri Personalizate – detaliile fac diferenta

In colectia noastra gasesti invitatii nunta cu plicuri personalizate, atipice, scoase din tiparul banalelor modele de invitatii nunta. Pentru ca noi chiar credem ca detaliile fac diferenta. Vedem invitatia ca fiind reprezentativa pentru voi, atat ca stil, cat si ca tema sau cromatica a nuntii.

invitatii nunta cu plicuri personalizate cu flori

Daca consideri invitatia de nunta ca pe o carte de vizita a cuplului vostru si al evenimentului pe care il pregatiti, cu siguranta prima impresie e foarte importanta, iar alegand invitatii nunta cu plicuri personalizate puteti fi siguri ca cei dragi vor fi incantati si vor astepta cu nerabdare sa fie alaturi de voi.

Cand vine vorba de invitatii nunta cu plicuri personalizate am creat mai multe tipuri de plicuri iar mai jos poti vedea cateva modele de invitatii nunta din aceste categorii:

Plicuri cu liner (cu pattern in interiorul clapetei)

Invitatii nunta - Invitatii nunta vintage cu flori albastre si plic argintiu personalizat

invitatii nunta cu plicuri personalizate cu pattern liniar

 

Plicuri din calc translucid imprimat

Invitatii nunta - Invitatii nunta handmade cu bujori corai - vedere din fata 2

Invitatii Nunta - Invitatii nunta travel cu plic din calc imprimat cu harta vintage - vedere din fata

Plicuri personalizate cu sigiliu

Invitatie nunta cu flori si sigiliu OLIVIA cu plic alb, liner interior si sigiliu roz prafuitInvitatie nunta boho SORINA cu plic kraft, liner asortat si sigiliu cupru

 

Suntem siguri ca vrei sa-ti surprinzi oaspetii cu un model wow, pentru ca invitatia de nunta este direct raspunzatoare de a le aduce vestea cea mare.