In perioada 12 iunie - 10 iulie vom fi in concediu. Comenzile primite in acest interval vor fi procesate incepand de joi, 11 iulie.
Va multumim pentru intelegere!

Invitatii Domnisoare de Onoare

domnisoare de onoare in rochii pastel

Invitatii Nunta: INVITATII DOMNISOARE DE ONOARE

Printre cei mai de seama oaspeti la nunta voastra se numara prietenele tale, asa ca ti-am pregatit mai multe modele de invitatii domnisoare de onoare.

Ele ti-au fost mereu alaturi, fie ca va stiti de-o viata sau aveti impresia asta. Daruindu-le invitatii personalizate cu numele lor le vei face o mare bucurie si le vei face sa se simta speciale.

 

invitatii domnisoare de onoare moderne here she comes accesorizata cu plic roz sidef detaliu perspectivainvitatii domnisoare de onoare moderne here she comes textul din interior

Poti alege sa daruiesti invitatii domnisoare de onoare cu un design modern si un text haios.

Invitatii nunta MODERNE

invitatii domnisoare de onoare cu plic galben fashionista vedere cu plic

invitatii domnisoare de onoare fashionista textul din interiorul invitatiei

Invitatii nunta VINTAGE

Sau poate un model elegant, clasic, in functie de stilul tau ori poate chiar tematica nuntii. Impactul va fi cu siguranta unul pozitiv, le vei starni curiozitatea, iar prietenele tale vor astepta cu nerabdare sa-ti fie alaturi in ziua cea mare.

invitatii domnisoare de onoare cu flori blooming detaliu cu plicinvitatii domnisoare de onoare cu flori blooming detaliu cu hortensie si calc

Daca iti doresti sa le ai aproape in ziua nuntii pe cele mai bune prietene, ofera-le rolul domnisoarelor de onoare. Daruindu-le invitatii domnisoare de onoare personalizate se vor simti importante si pretuite. Invitatia in sine le va trezi multe emotii si le va ramane ca amintire a frumoasei tale nunti si a prieteniei voastre.

 

Pentru ca nunta nu ar avea acelasi farmec fara prietenele tale dragi aproape!