In perioada 12 iunie - 10 iulie vom fi in concediu. Comenzile primite in acest interval vor fi procesate incepand de joi, 11 iulie.
Va multumim pentru intelegere!

Invitatii de nunta handmade | Ce model de invitatii vi se potriveste?

Invitatii nunta - Invitatii nunta cu sigiliu auriu si plic personalizat - detaliu

INVITATII DE NUNTA HANDMADE

Invitatia de nunta e prima care descrie celor dragi tematica sau conceptul nuntii voastre, iar noi iti venim in intampinare cu o colectie originala de invitatii de nunta handmade. Design-uri variate, de la cele clasice la modele de invitatii pentru cuplurile indraznete, ce viseaza la o nunta nonconformista.

Gasesti mai jos o serie de invitatii handmade ce speram sa-ti placa si sa te ajute sa conturezi povestea nuntii voastre:

INVITATII DE NUNTA CU FUNDITA

  • Invitatii nunta moderne, cu auriu si plic cu interior colorat ROBERTA

 

Invitatia de nunta „Roberta” are un look original, unde coperta din calc cu numele mirilor este prinsa de invitatie cu o panglica aurie. Un model glamour, ce impresioneaza prin contrastul negru- auriu. Pentru un plus de originalitate, plicul invitatiei este personalizat cu un liner in ton.

  • Invitatii nunta cu note muzicale CAROLINA

invitatii-nunta-cu-note-muzicale-carolina-01

O invitatie eleganta cu note muzicale, accesorizata cu o panglica de culoare bordeaux. Ideala pentru o nunta tematica, invitatia Carolina are un design inedit si ne vorbeste despre un cuplu romantic, iubitor de cultura.

  • Invitatii nunta vintage cu motive botanice EVA

Invitatii Nunta - invitatii nunta vintage legate cu panglica ivoire - eva - vedere din fatainvitatii nunta vintage cu motive botanice - eva - detaliu 2

 

INVITATII DE NUNTA FLORALE

  • Invitatii nunta handmade cu bujori RICA

Invitatii nunta handmade cu bujori corai si textul tiparit pe carton texturat.Invitatii nunta handmade cu bujori Rica, plic din calc imprimat si legat cu panglica galbena.

O invitatie in care bujorul corai este pus in valoare de galbenul cald din fundal. Textul invitatiei este tiparit pe un carton texturat de calitate superioara. Plicul este realizat manual din calc, tiparit cu designul floral si legat cu o panglica galbena. Aspectul rafinat al calcului imprimat ii va impresiona cu siguranta pe cei dragi.

  • Invitatii nunta vintage cu flori albastre si pasarele ISABELLA

Invitatii nunta - Invitatii nunta vintage cu flori albastre - detaliu cu plicInvitatii nunta - Invitatii nunta vintage cu flori albastre - detaliu

O invitatie de nunta in stil vintage cu flori albastre, ce te duce cu gandul la finetea portelanului olandez. Interiorul plicului argintiu este personalizat in ton cu modelul invitatiei de nunta.

  • Invitatii nunta cu sigiliu bordeaux si bujori CALLISTA 
     Invitatii nunta - Invitatii nunta cu sigiliu bordeaux si plic auriu - vedere din fataInvitatii nunta cu bujori - Invitatii nunta cu sigiliu bordeaux - detaliu

Un model de invitatie nunta ce are textul tiparit pe calc translucid, suprapus peste un carton ivoire imprimat cu model botanic. Cele doua sunt prinse cu o clema aurie, eleganta.

  • Invitatii nunta cu sigiliu auriu si flori DEMETRA

Invitatii nunta - Invitatii nunta cu sigiliu auriu si plic personalizat - detaliuInvitatii nunta - Invitatii nunta cu sigiliu auriu si plic auriu - vedere din fata

O invitatie de nunta eleganta cu un font de text deosebit si elemente botanice. Invitatia este accesorizata cu o subtila panglica aurie si cu un plic auriu ce are interiorul personalizat. Sigiliul auriu cu model “fleur-de-lis” este accesoriul care desavarseste acest model.

Spor la pregătiri și sperăm că ți-am fost de ajutor!

Noi suntem Nuptialis, iar în atelierul nostru realizăm manual invitații de nuntă și alte accesorii de papetărie pentru evenimentele speciale din viața ta. Pentru a fi la curent cu tot ce meșterim, urmărește-ne activitatea și pe Instagram & Facebook.

surse foto: nuptialis.ropinterest.com/nuptialispaper/

Save

Save

Save

Save

Save

Save