5 modele invitatii nunta ce nu se vor demoda niciodata

modele invitatii nunta vintage cu flori si pasarele

Cu siguranta iti doresti sa lasi celor dragi o prima impresie memorabila asupra evenimentului pe care-l pregatesti, asa ca ti-am pregatit o lista cu 5 modele de invitatii nunta ce nu se vor demoda niciodata.

1. Modele de invitatii nunta cu sigiliu

Este foarte interesant si personal sa oferi o invitatie de nunta inchisa cu sigiliu de ceara. Sigiliile realizate manual dau un aer vintage invitatiilor, dar in acelasi timp reprezinta o varianta moderna de design.

Alegand sa imparti invitatii de nunta deosebite, decorate cu sigilii din ceara, exprimi rafinament si atentie la detalii, precum si dorinta de a-ti surprinde invitatii. Sigiliul este un element extra, unul surpriza, ce nu va trece neobservat si va transforma invitatia intr-una speciala.

2. Invitatii nunta cu flori

Un alt model atemporal de invitatie este cel floral. Invitatiile de nunta cu flori vor fi mereu cautate si apreciate, pentru ca exprima eleganta si gingasie. In plus, sunt usor de adaptat la tematica nuntii tale, iar florile prezente in designul invitatiei se pot regasi in buchetul de mireasa sau in celelalte decoratiuni de nunta.

3. Modele invitatii nunta elegante

Materialele pretioase, cum ar fi cartoanele texturate sau usor sidefate, dantelele, panglicile diafane sau perlele aplicate, compun modele de invitatii elegante. O alegere sigura, mereu la moda si usor de integrat in aproape orice tematica de nunta.

4. Modele de invitatii nunta vintage

Ai putea spune ca e o contradictie aceasta categorie, insa invitatiile de nunta cu inspiratie vintage raman mereu in trend. O astfel de invitatie este de o frumusete clasica, nemuritoare.

Modelele de invitatii nunta vintage se incadreaza perfect intr-o tematica romantica. Descriu un eveniment intr-o locatie deosebita, cu decoratiuni de nunta ce au un aer nostalgic.

5. Invitatii de nunta simple

Cu un design modern si in acelasi timp foarte potrivit si pentru o nunta clasica, invitatiile de nunta simple nu se vor demoda niciodata. Elegante prin simplitatea lor, aceste modele se incadreaza stilului minimalist, atat de actual.

Invitatie nunta florala SABRINA, invitatie de nunta cu un buchet de flori pastelate si fonturi de text moderne.
Invitatie nunta „SABRINA”

Modelele de invitatii nunta simple sunt usor de integrat in tematica evenimentului si reprezinta o varianta sigura pentru ca, nu-i asa, less is more. 🙂

INVITATII DE NUNTA MEREU „FRESH

Anumite modele de invitatii trec cu brio testul timpului si raman mereu o alegere inspirata. In ciuda trendurilor din domeniu, tipurile de invitatii enumerate mai sus vor fi intotdeauna cautate, pentru ca se incadreaza in tematici clasice, la fel de apreciate peste ani.

SHOP-UL NOSTRU ONLINE

Poti arunca o privire pe shop-ul nostru online pentru a vizualiza intreaga colectie de invitatii nunta. Pentru informatii suplimentare scrie-ne la adresa de email contact@nuptialis.ro si iti vom raspunde cu mare drag.

Daca vrei sa fii la curent cu tot ceea ce facem, urmareste-ne activitatea si pe retelele de socializare Instagram si Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *