REGULAMENT GIVEAWAY INSTAGRAM

REGULAMENT CONCURS IANUARIE 2024

1. ORGANIZATOR

Concursul este realizat de persoana juridica PADURARU ALEXANDRU ART PFA (numit in continuare si “Organizator”), cu sediul pe Strada Rodiei, Nr. 15, Ap. 6, Dumbravita, judetul Timis, Romania, cod unic de inregistrare 29213325, numar de inregistrare la Registrul Comertului F35/1107/2016.

2. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se desfasoara in perioada 15 ianuarie 2024 – 21 ianuarie 2024, datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa Organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina de Instagram si pe site-ul www.nuptialis.ro.

3. LOCUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI

Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Instagram Nuptialis.ro (@nuptialis.ro).

4. DREPTUL DE PARTICIPARE LA CONCURS

In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani.

5. PREMIUL

Premiul Concursului este oferit de catre Organizator si consta intr-un VOUCHER de cumparaturi in valoare de 500 lei, ce va putea fi folosit la achizitionarea invitatiilor de nunta de pe site-ul www.nuptialis.ro.

Castigatorul va fi extras prin tragere la sorti in data de 22 ianuarie 2024. Stabilirea castigatorului se va realiza prin ultilizarea sistemului aleatoriu al platformei app-sorteos.com si va fi anuntat in aceeasi zi pe pagina de Instagram Nuptialis.ro, la postarea de concurs si in mesaj privat.

6. CONDITII PARTICIPARE

Pentru a intra in cursa pentru castigarea unui voucher in valoare de 500 lei participantii trebuie sa dea:

FOLLOW la pagina oficiala de Instagram Nuptialis.ro (@nuptialis.ro)

LIKE la postarea oficiala a concursului

TAG unor 2 persoane intr-un comentariu la postarea oficiala a concursului

–  OptionalSHARE la postare in story cu tag-ul @nuptialis.ro

Important! Inscrierile multiple ale aceluiasi utilizator vor fi luate in considerare numai daca persoanele etichetate in comentariu la postarea de concurs sunt diferite.

7. PRODUSE ELIGIBILE

Voucherul poate fi folosit numai pe site-ul www.nuptialis.ro, la achizitionarea oricaror produse din categoria “Invitatii Nunta Moderne”.

8. REGULAMENTUL CONCURSULUI

8.1 Decizia de acordare a premiului apartine in totalitate Organizatorului. In aceasta campanie nu au voie sa participe angajatii PADURARU ALEXANDRU ART PFA si toti cei implicati in organizarea acestei campanii.

8.2 Varsta minima pentru participare este de 18 ani.

8.3 Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.

8.4 Vor fi eligibili pentru extragere doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru Organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.

8.5 Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

8.6 In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre Organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, Organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

9. ACORDAREA PREMIULUI

Va fi extras un singur castigator prin tragere la sorti. Daca persoana desemnata castigatoare in urma procesului de selectie nu a respectat, la inscriere, conditiile mentionate la punctul 6, ne rezervam dreptul de a realiza o noua extragere.

Castigatorul va fi anuntat pe pagina de Instagram Nuptialis.ro la postarea oficiala a Concursului si contactat in mesaj privat (pe Instagram) de catre Organizator. Dupa confirmarea din partea sa si furnizarea datelor de contact (nume si prenume, adresa de e-mail), castigatorul va primi premiul sub forma unui voucher de reducere in valoare de 500 lei, pe adresa de e-mail furnizata de acesta.

Daca persoana declarata castigatoare nu confirma acceptarea premiului in termen de maximum 3 zile de la data anuntarii castigatorului, premiul se va redirectiona printr-o noua tragere la sorti catre alt participant eligibil.

Voucherul se va aplica o singura data, ca reducere la valoarea cosului de cumparaturi. Reducerea se aplica strict la valoarea produselor din cos, nu se ia in calcul valoarea transportului. Dupa plasarea comenzii, vom realiza comanda conform duratei specificate in pagina fiecarui produs si o vom livra prin curier la adresa furnizata de client.

Prin folosirea voucherului castigat si plasarea comenzii pe site-ul www.nuptialis.ro, castigatorul intelege si accepta Termenii si Conditiile acestui site.

Voucherul este valabil pana la data de 31.12.2024 inclusiv.

10. POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARILOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL

10.1 SCOPUL

Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre PADURARU ALEXANDRU ART PFA. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Organizator.

10.2 SECURITATEA SI CONFIDENTIALITATEA DATELOR

Datele prelucrate de catre Organizator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Organizatorului. Organizatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date.

Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor gasesti accesand pagina noastra: „Politica de Confidentialitate”.